חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קדירת דגים וברוקולי

תבשיל שנאפה בתנור בחום נמוך על מנת לשמור על מיטב הוויטמינים שבשלל הירקות שבו ||| מנה שיש בה כל טוב של תזונה ים תיכונית, כלומר הרבה טעם, בריאות וזמינות ||| כידוע, לתזונה הים תיכונית יש יתרונות בריאותיים וביכולתה לתמוך באורח חיים מאוזן, והמנה הזו היא דוגמה מושלמת לכך ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קדירת דגים וברוקולי (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4 מנות)

להגשה

שלבי הכנה

  1. מחממים תנור ל-100 מעלות או לדרגת החום הנמוכה ביותר שיש לכם בתנור
  2. סדרו את הדגים בתבנית חסינת-אש
  3. הוסיפו את שאר הירקות ומעט מלח ותכסו את התבנית במכסה
  4. אופים  40-45 דקות, עד שהדג והירקות מוכנים
  5. פזרו על התבנית את גבינת הפרמז'ן והפסטו
  6. הכניסו לתנור לעוד 2-3 דקות שהפרמז'ן ימס

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *