חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קדירת דגים וברוקולי

תבשיל שנאפה בתנור בחום נמוך על מנת לשמור על מיטב הוויטמינים שבשלל הירקות שבו ||| מנה שיש בה כל טוב של תזונה ים תיכונית, כלומר הרבה טעם, בריאות וזמינות ||| כידוע, לתזונה הים תיכונית יש יתרונות בריאותיים וביכולתה לתמוך באורח חיים מאוזן, והמנה הזו היא דוגמה מושלמת לכך ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קדירת דגים וברוקולי (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4 מנות)

להגשה

שלבי הכנה

  1. מחממים תנור ל-100 מעלות או לדרגת החום הנמוכה ביותר שיש לכם בתנור
  2. סדרו את הדגים בתבנית חסינת-אש
  3. הוסיפו את שאר הירקות ומעט מלח ותכסו את התבנית במכסה
  4. אופים  40-45 דקות, עד שהדג והירקות מוכנים
  5. פזרו על התבנית את גבינת הפרמז'ן והפסטו
  6. הכניסו לתנור לעוד 2-3 דקות שהפרמז'ן ימס

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

מתכון: חצ'פורי Khachapuri

מאפה מסורתי מהמטבח הגיאורגי, הנחשב לאחד הסמלים הקולינריים של גאורגיה עליו כתבנו בהרחבה כאן ||| בעידן האינסטגרם וצילומי האוכל התחיל

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *