תבשיל שנאפה בתנור בחום נמוך על מנת לשמור על מיטב הוויטמינים שבשלל הירקות שבו ||| מנה שיש בה כל טוב של תזונה ים תיכונית, כלומר הרבה טעם, בריאות וזמינות ||| כידוע, לתזונה הים תיכונית יש יתרונות בריאותיים וביכולתה לתמוך באורח חיים מאוזן, והמנה הזו היא דוגמה מושלמת לכך ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (4 מנות)
- 400 גרם פילה דג לבן
- 1 בצל גדול, פרוס
- 200 גרם פרחי ברוקולי
- 1 פִּלְפֵּל אדום ו/או פִּלְפֵּל ירוק, פרוס לרצועות
- 500 גרם פטריות שמפיניון, פרוסות
- מלח
להגשה
שלבי הכנה
- מחממים תנור ל-100 מעלות או לדרגת החום הנמוכה ביותר שיש לכם בתנור
- סדרו את הדגים בתבנית חסינת-אש
- הוסיפו את שאר הירקות ומעט מלח ותכסו את התבנית במכסה
- אופים 40-45 דקות, עד שהדג והירקות מוכנים
- פזרו על התבנית את גבינת הפרמז'ן והפסטו
- הכניסו לתנור לעוד 2-3 דקות שהפרמז'ן ימס
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…