חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת גזר ללא גלוטן

עוגת גזר לחה עם אגוזי פקאן וקינמון שמעשיר אותה בניחוח נפלא ||| עוגה לא מתוקה מדי ונפלאה גם יומיים שלושה אחרי האפייה ||| עוגה שתתאים לכווולם כל ימות השנה, כולל לנמנעים מגלוטן ומאובחני צליאק ואפילו לנמנעים מלקטוז וחלב ||| עוגה שגם בפסח תוכלו ליהנות מהיותה כשרה לפסח ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת תפוזים אוורירית (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (תבנית עגולה 20 ס"מ או אינגליש קייק)

לקישוט

שלבי הכנה

  1. מחממים תנור ל- 170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה
  2. מגרדים את הגזר על החלק הדק בפומפייה לתוך קערה גדולה
  3. מוסיפים לקערה את הביצים, מיץ תפוזים, שמן וסוכר וטורפים היטב לאיחוד
  4. מוסיפים את קמח השקדים, אבקת אפייה וקינמון ומערבבים לקבלת בלילה אחידה
  5. יוצקים את הבלילה לתבנית המרופדת, ומשטחים את פני העוגה
  6. מפזרים את שברי הפקאן מעל באופן אחיד
  7. אופים במשך 45-35 דקות או עד שהחלק העליון זהוב וקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים
  8. להגיש גם 2-4 ימים אחרי האפייה, לצד כדור גלידת וניל

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *