קבב דגים שעוטף מקל קינמון שמוסיף לטעם ולחגיגיות ||| מתכון חגיגי וגם בריא שיהפוך כל ארוחת ליל שבת או חג לגאוות המארחים ||| מתכון קל, פשוט ומותאם לאורח חיים בריא ||| הכנת דגים על שיפוד קינמון מקפיצה את הטעמים ואת הערך התזונתי כי קינמון ידוע כמסייע באיזון רמת הסוכר, הפחתת דלקתיות בקיבה ושומר על בריאות הלב ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 4 יחידות פילה דג ים (לברק או דניס או מוסר ללא העור)
- חופן כוסברה (גַּד או כֻּסְבָּר) קצוצה
- 1 בצל סגול קטן
- ¼ כפית כַּמּוֹן
- ¼ כפית פִּלְפֵּל שחור
- 2 שיני שום כתוש
לטיגון
שדרוג (לאוהבי החריף)
- פִּלְפֵּל צ'ילי חריף
להרכבת הקבב
- מקלות קִנָּמוֹן
שלבי הכנה
- קוצצים את הדגים היטב בעזרת סכין (לא טוחנים במְעְַבֵּד מזון). הערה: חשוב להשתמש בדגי ים ולא דגי בריכה
- בקערה מערבבים את בשר הדגים הקצוץ עם כל המצרכים לקבלת עיסה אחידה
- מניחים את הקערה במקרר 10-15 דקות לאיחוד וגיבוש
- לוקחים מהתערובת הקרה ומשפדים ועוטפים מקל קינמון
- במחבת מחממים 2 כפות שמן קוקוס ומטגנים כל שיפוד, במשך 4-5 דקות בכל צד עד הזהבה
הגשה
מומלץ להגיש לצד סלט ירקות
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…