חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קבב דגים עוטף מקל קינמון

קבב דגים שעוטף מקל קינמון שמוסיף לטעם ולחגיגיות ||| מתכון חגיגי וגם בריא שיהפוך כל ארוחת ליל שבת או חג לגאוות המארחים ||| מתכון קל, פשוט ומותאם לאורח חיים בריא ||| הכנת דגים על שיפוד קינמון מקפיצה את הטעמים ואת הערך התזונתי כי קינמון ידוע כמסייע באיזון רמת הסוכר, הפחתת דלקתיות בקיבה ושומר על בריאות הלב ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קבב דגים על מקל קינמון (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

לטיגון

שדרוג (לאוהבי החריף)

להרכבת הקבב

שלבי הכנה

  1. קוצצים את הדגים היטב בעזרת סכין (לא טוחנים במְעְַבֵּד מזון). הערה: חשוב להשתמש בדגי ים ולא דגי בריכה
  2. בקערה מערבבים את בשר הדגים הקצוץ עם כל המצרכים לקבלת עיסה אחידה
  3. מניחים את הקערה במקרר 10-15 דקות לאיחוד וגיבוש
  4. לוקחים מהתערובת הקרה ומשפדים ועוטפים מקל קינמון
  5. במחבת מחממים 2 כפות שמן קוקוס ומטגנים כל שיפוד, במשך 4-5 דקות בכל צד עד הזהבה

הגשה

מומלץ להגיש לצד סלט ירקות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *