אין כמו אוכל מנחם בימים כאלה חורפיים ומורכבים ||| מתכון מבית סבתא פולניה אבל מוכר ברחבי מזרח אירופה ||| בכל מטבח יקראו למנה הכיפית הזו אחרת אבל בבית פולני היא נקראת נלאסניקי דרוזדובה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשל…
מצרכים
אופן הכנה
- בקערת מיקסר מערבבים את כל המצרכים לקבלת בצק אחיד אבל שימו לב, שהבצק לא צריך להיות עבה מדי
- משאירים את הקערה מכוסה במגבת מטבח למשך שעה לפחות
- מטגנים פנקייקים במחבת משומן בשני הצדדים עד שמתקבל צבע חום בהיר
- מגישים עם מעט סוכר כקינוח מתוק או לצד שמנת חמוצה כתוספת למנה עיקרית
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…
2 Responses
האם אפשר מלח במקום סוכר
המלח חשוב למתכון. אפשר להוסיף סוכר בסוף או לפזר סוכר על החביתיות המוכנות