חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פול מצרי

כתבנו בעבר על פול מדמס ועל כל הסגולות של ארוחת בוקר מזינה זו ||| הפעם גרסה קלה להכנה, בריאה וטבעונית של אוכל עממי מצרי ואף מזרח תיכוני ||| אוכל של עניים שמזין עשרות מיליוני מצרים שמצביעים כל יום בפה ואוכלים את הפול המזין כל כך ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

ביסארה של פול עם זעתר (צילום דני בר)

מצרכים (8 מנות)

  • 3 כוסות פול יבש גדול (או פול ירוק טרי – רק הגרגרים ללא התרמיל)
  • 1 לימון גדול, חתוך לרבעים

להגשה

אופן הכנה

  1. משרים את הפול היבש במים, לפחות למשך הלילה
  2. מבשלים את הפול במים עם לימון כ שעה עד לריכוך
  3. מערבבים בקערית את המלח והכמון
  4. מגישים את הפול בעודו חם בצלחות אישיות או בצלחת אחת מרכזית
  5. בוזקים מעל מתערובת המלח / כמון

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון بالصحه والعافيه

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *