כתבנו בעבר על פול מדמס ועל כל הסגולות של ארוחת בוקר מזינה זו ||| הפעם גרסה קלה להכנה, בריאה וטבעונית של אוכל עממי מצרי ואף מזרח תיכוני ||| אוכל של עניים שמזין עשרות מיליוני מצרים שמצביעים כל יום בפה ואוכלים את הפול המזין כל כך ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (8 מנות)
להגשה
אופן הכנה
- משרים את הפול היבש במים, לפחות למשך הלילה
- מבשלים את הפול במים עם לימון כ שעה עד לריכוך
- מערבבים בקערית את המלח והכמון
- מגישים את הפול בעודו חם בצלחות אישיות או בצלחת אחת מרכזית
- בוזקים מעל מתערובת המלח / כמון
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון بالصحه والعافيه