חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פיתות ביתיות חגיגיות

קמח הארץ והבולנז'ר, קונדיטור ושוקולטייר איתן גלר מציעים מתכון חגיגי לפיתה ||| פיתות להכנה בבית, מקמח חיטה לבן מובחר כי אין כמו פיתה טעימה באפייה ביתית ||| אחרי שתכינו פעם אחת בבית, ספק אם תחזרו לקנות פיתות מוכנות ||| מומלץ להזמין את הילדים או הנכדים לצפות בקסם שמתרחש במחבת, כשהפיתות תופחות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פיתות מקמח חיטה לבן של קמח הארץ (צילום איתן גלר)

מצרכים (8 פיתות)

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר מערבבים את הקמח, שמרים, סוכר ומים לקבלת מסה אחידה
  2. ממשיכים ללוש כ- 7 דקות
  3. מוסיפים את המלח ושמן הזית ולשים 3 דקות נוספות
  4. מתפיחים חצי שעה ומורידים נפח
  5. לאחר מכן מתפיחים חצי שעה נוספת
  6. מחלקים ל- 8 כדורים שווים בגודלם
  7. מכסים את כדורי הבצק ונותנים לתפוח 20 דקות
  8. משטחים כל כדור לגודל הפיתה שרוצים
  9. מחממים על להבה בינונית מחבת בגודל שמתאים לגודל הפיתה
  10. מניחים פיתת בצק ואופים כ- 2 דקות מכל צד, עד קבלת גוון רצוי

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *