פרימור עם הבלוגרית אולגה טוכשר (המרכיב הסודי) מציעים ליום העצמאות ֻ||| מתכון מאפינס תפוזים משגעים, עם חמוציות ושוקולד לבן ||| לרגל יום העצמאות מתכון חגיגי בצבעי כחול ולבן ||| מאפינס בכוסיות בצבעי כחול לבן, לחגיגת עצמאות משמחת לכל המשפחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (12 יחידות)
- 2 כוסות קמח
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 1 כוס סוכר
- 2 ביצים XL
- 1/2 כוס שמן
- 1/3 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי פרימור
- קורט מלח
לקישוט
- חמוציות מיובשות
- נטיפי שוקולד לבן
אופן הכנה
- מחממים תנור ל- 180 מעלות
- משמנים תבנית שקעים למאפינס
- בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח
- מוסיפים את הביצים, שמן ומיץ תפוזים ומערבבים היטב לקבלת מסה אחידה וסמיכה
- ממלאים את שקעי המאפינס ל-3/4 גובה
- מפזרים מעל, חמוציות ונטיפי שוקולד לבן
- אופים 20-25 דקות או עד שהמאפינס תופחים ומשחימים יפה
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון וחג עצמאות שמח Good Appetite