חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פירוגי פולני מסורתי Pierogi

פירוגי פולני כבר היה נושא שעליו סיפרנו כאן ||| כיסוני בצק במילוי קטיפתי ונימוח של תפוחי אדמה וגבינה ||| הפעם גרסה פולנית של הכפר או אפילו השטייטל של פעם ||| מתכון פשוט עם מצרכים שיש בכל בית במחוזותינו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פירוגי פולני (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך
  2. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) (או ביד) מערבבים את מצרכי הבצק לקבלת בצק אחיד
  3. במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד הזהבה
  4. בקערה מועכים את תפוחי האדמה לקבלת פירה
  5. מוסיפים את הבצל, גבינה ומלח ומערבבים לאחידות
  6. על משטח עבודה מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ
  7. חורצים בבצק עיגולים בגודל שאוהבים
  8. ממלאים את העיגולים במלית וסוגרים לקבלת חצי עיגול והקצוות מהודקים
  9. מרתיחים סיר 4 ליטר עם מים. מכניסים את הכיסונים למים הרותחים ומחכים שהכיסונים יצופו
  10. מסננים את המים או מוציאים את הפירוגי בזהירות ומגישים עם מעט חמאה למעלה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *