חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: תבשיל דג בקלה עם חומוס ותרד

תבשיל בקלה עם חומוס ותרד Guiso de bacalao con garbanzo y espinacas הוא מאכל ספרדי מסורתי ||| התבשיל משלב דג בקלה מלוח עם גרגרי חומוס ועלי תרד בתבשיל טעים ומנחם ||| מנה זו פופולרית במספר אזורים בספרד, בעיקר לחופי הים והאוקיאנוס ||| אופציה טעימה ומזינה ליהנות ממנה כל השנה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

תבשיל דג בקלה עם חומוס ותרד (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים (3-4 מנות)

אופן הכנה

  1. משרים במים את נתח הדג למשך 24 שעות תוך החלפת מים מספר פעמים, להוצאת הטעם והריח הדגי
  2. בקערה עם מי מלח, משרים את נתח הדג למשך הלילה
  3. בסיר משרים את גרגרי החומוס במי מלח למשך הלילה
  4. שופכים את מי המלח ומוסיפים 2 ליטר מים
  5. מבשלים את החומוס ומוסיפים את הבצל ושיני השום השלמים
  6. כשהחומוס כמעט מוכן, מוציאים את הבצל והשום ומועכים אותם במסננת פירה
  7. בסיר עם שמן הזית, מאדים את השום הכתוש עם מכסה על הסיר
  8. מוסיפים את מחית הבצל ושום ואת התרד והבקלה ומטגנים עד ההדג מוכן
  9. מוסיפים את החומוס המבושל מתבלים במלח
  10. ממשיכים לבשל עד שהחומוס מוכן

מגישים חם

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Buen provecho 

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *