חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק גליסיאני Caldo gallego

אחת המנות העיקריות לחודשים הקרים הוא מאכל מסורתי מגליסיה Galicia, שבצפון מערב ספרד ||| מרק גליסיאני ספרדי עשוי על בסיס של חזיר – שומן, נתח בשר כמו כתף או בייקון וצלעות ||| לנמנעים מחזיר אפשר להמיר בעוף ובחמאה או שמן זית אבל לא לוותר על עלי לפת או כרוב ושאר המצרכים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק גליסיאני ספרדי (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

אופן הכנה

  1. משרים את השעועית למשך הלילה
  2. למחרת, שמים את השעועית בסיר 5 ליטר, עם המים, בשר, עצם, בצל ושומן ומבשלים עד שהשעועית כמעט רכה
  3. מוסיפים את תפוחי האדמה, העלים ומלח וממשיכים לבשל עד שהמרק מוכן
  4. מתקנים תיבול ומגישים חם מאוד

הערה: אם יש צורך להוסיף מים במהלך הבישול, יש לוודא שהמים חמים כדי שהמרק לא ירד מהרתיחה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Buen provecho 

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *