חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פשטידת קישואים וטופו

פשטידות הן דרך נפלאה לגוון בארוחות ערב או צהרים ||| כל מתכון שיש בו גבינה אפשר להמיר לפשטידה פרווה באמצעות החלפת הגבינות בטופו, מגורד גס על מגרדת עבה ||| מובטח שתקבלו פשטידה משביעה ומזינה, עם חלבון צמחי מעולה שיכולה להתאים גם לטבעונים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פשטידת קישואים ופטריות (צילום ממקור לא ידוע שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

לקישוט

אופן הכנה

  1. מגרדים את הטופו במגרדת עבה ומערבבים עם שמן הזית והתבלינים ומניחים בצד
  2. מגרדים את הקישואים במגרדת עבה
  3. סוחטים היטב את גרידת הקישואים
  4. מעבירים לקערה, וסוחטים שוב
  5. מערבבים את כל המצרכים יחד, בהתחלה עם כף ואחר כך עם הידיים
  6. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  7. מרפדים תבנית מלבנית קטנה בנייר אפייה
  8. יוצקים בתבנית המרופדת את התערובת ומשטחים את פני התערובת
  9. אופים 60–50 דקות או עד השחמה מלאה, כך שנוגעים בפני הפשטידה היא תהיה מוצקה אך קפיצית
  10. לסיום מפזרים מעל מעט עלי פטרוזיליה טריים וקצוצים דק או שקדים קלופים וטחונים

המלצות נוספות

תנו לפשטידה לנוח כשעתיים עד התייצבות מלאה, טרם הפריסה וההגשה.

אפשר לשמור מכוסה בקירור למשך 6-5 ימים ולחמם לפני הגשה.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

2 Responses

  1. תודה על המתכון המצוין. אני מכינה את הפשטידה הזאת שוב ושוב. קצת מגוונת בסוגי הקמח.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *