בראוניז מנחם ומחמם לימי החורף ובכלל ||| כתבנו בעבר על בראוניז ללא גלוטן וגם מתכון לבראוניז עתיר שוקולד בשכבות ||| הפעם בראוניז בלי סוכר אבל עם מתיקות מאחד מתחליפי הסוכר המועדף עליכם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 200 גרם שוקולד מריר
- 200 גרם חמאה
- 4 ביצים XL
- 200 גרם קמח
- 1 כפית תמצית וניל
- 2/3 כוס אבקת ממתיק סטיוויה או תחליף סוכר דומה
- 1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן הכנה
- בסיר קטן ממיסים את השוקולד והחמאה עד לקבלת בלילה חלקה
- מסירים מהכיריים ומוסיפים את אבקת הממתיק ומערבבים היטב לאחידות
- מוסיפים את הביצים והתמצית וניל ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
- מוסיפים את הקמח ומערבבים לקבלת תערובת ללא גושים
- מרפדים תבנית עם נייר אפייה
- שופכים את תערובת השוקולד לתבנית המרופדת ומיישרים
- מפזרים מעל את שברי האגוזים
- מחממים תנור ל- 160 מעלות
- אופים במשך 10-15 דקות או עד שקיסם שננעץ במאפה, יוצא לח
- מצננים, וחותכים לקוביות
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון