חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: בראוניז שוקולד ללא סוכר

בראוניז מנחם ומחמם לימי החורף ובכלל ||| כתבנו בעבר על בראוניז ללא גלוטן וגם מתכון לבראוניז עתיר שוקולד בשכבות ||| הפעם בראוניז בלי סוכר אבל עם מתיקות מאחד מתחליפי הסוכר המועדף עליכם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

בראוניז או חומיות ואגוזים (צילום מתוכן גולשים שימוש לפי סעיף 27א')

מצרכים

אופן הכנה

  1. בסיר קטן ממיסים את השוקולד והחמאה עד לקבלת בלילה חלקה
  2. מסירים מהכיריים ומוסיפים את אבקת הממתיק ומערבבים היטב לאחידות
  3. מוסיפים את הביצים והתמצית וניל ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
  4. מוסיפים את הקמח ומערבבים לקבלת תערובת ללא גושים
  5. מרפדים תבנית עם נייר אפייה
  6. שופכים את תערובת השוקולד לתבנית המרופדת ומיישרים
  7. מפזרים מעל את שברי האגוזים
  8. מחממים תנור ל- 160 מעלות
  9. אופים במשך 10-15 דקות או עד שקיסם שננעץ במאפה, יוצא לח
  10. מצננים, וחותכים לקוביות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *