מתכון: לביבות רגמונק שבדיות Raggmunk

השבדים אוהבים לביבות תפוחי אדמה לצד בייקון וחמוציות הרים  Lingonberrie||| הגרסאות המזרח אירופאיות ומהמטבח היהודי מוכרות לנו עם כרעמזאלאך שעליהם כבר סיפרנו כאן ||| היכרנו את הלביבה או לאַטקעס וכבר סיפרנו עליהן כאן ||| הפעם מתכון חביב על השבדים כל ימות השנה בין אם לארוחת בוקר או לארוחת ערב ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מתכון: לביבות רגמונק שבדיות (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4-6 מנות)

להגשה

  • ריבת חמוציות או מה שאוהבים
  • 400-500 גרם בייקון

אופן הכנה

  1. הכנת בלילת הלביבה: בקערה גדולה מערבבים ביצה, קמח, חלב ומלח
  2. מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים אותם לתוך קערת בלילת החלב
  3. מערבבים פנימה ומערבבים לאחידות
  4. מטגנים לביבות קטנות או גדולות לפי מה שאוהבים, עד להזהבה
  5. מטגנים את הבייקון עד שהוא פריך
  6. מגישים עם ריבת חמוציות לינגונברי או אחרת שאוהבים
  7. טיפ: לנמנעים מבייקון, אפשר להגיש לצד גבינה מלוחה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון God aptit

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *