השבדים ידועים באהבה שלהם לקותלי חזיר או בייקון ||| כל ארוחת בוקר או ערב תהיה משולבת בכמה נתחים של חלבון מהפרה עם רגליים קצרות ||| כמובן שיש תחליפים כיד הדמיון החל מנקניק סלמי ועד פרוסות גבינה מלוחה ||| כאן לפניכם המתכון המקורי ושנו אותו לפי טעמכם או הדיאטה שלכם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (2 מנות)
- 600 גרם פרחי ברוקולי
- חמאה או שמן זית
- 200 גרם בייקון או תחליף שאוהבים
- 2 גביעי שמנת
- 1 ביצה XL
- מלח
- פלפל
- 250 גרם גבינה צפתית / גבינה צ'רקסית / גבינה כנען – מגורדת
להגשה
אופן הכנה
- חולטים קצרות את הברוקולי במים מומלחים
- מסדרים את הברוקולי בתבנית עם חמאה
- מפזרים מעל את פרוסות הבייקון
- בקערה מערבבים את השמנת, ביצה, מלח ופלפל לקבלת בלילה אחידה
- מכסים את הכל עם בלילת בשמנת
- מפזרים מעל את הגבינה המגורדת
- מחממים תנור ל- 180 מעלות
- אופים במשך כ- 30 דקות עד הזהבה ויציבות התבשיל
- מגישים לצד פירה, סלט תפוחי אדמה או תפוח אדמה אפוי
- מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה טריה
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון God aptit