חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מאפה ברוקולי שבדי Broccoli Bakelse

השבדים ידועים באהבה שלהם לקותלי חזיר או בייקון ||| כל ארוחת בוקר או ערב תהיה משולבת בכמה נתחים של חלבון מהפרה עם רגליים קצרות ||| כמובן שיש תחליפים כיד הדמיון החל מנקניק סלמי ועד פרוסות גבינה מלוחה ||| כאן לפניכם המתכון המקורי ושנו אותו לפי טעמכם או הדיאטה שלכם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פסטה אלפרדו וברוקולי (צילום ממקור לא ידוע שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (2 מנות)

להגשה

אופן הכנה

  1. חולטים קצרות את הברוקולי במים מומלחים
  2. מסדרים את הברוקולי בתבנית עם חמאה
  3. מפזרים מעל את פרוסות הבייקון
  4. בקערה מערבבים את השמנת, ביצה, מלח ופלפל לקבלת בלילה אחידה
  5. מכסים את הכל עם בלילת בשמנת
  6. מפזרים מעל את הגבינה המגורדת
  7. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  8. אופים במשך כ- 30 דקות עד הזהבה ויציבות התבשיל
  9. מגישים לצד פירה, סלט תפוחי אדמה או תפוח אדמה אפוי
  10. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה טריה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון  God aptit

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *