חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: בקלה עם ירקות Torskfisk

דג בקלה הוא נוח לעבודה ואינו דורש טיגון או בישול ארוך ||| הבקלה Torskfisk מאד פופולארי בסקנדינביה בכלל ובשבדיה בפרט ||| הגרסה שלנו ליברלית ומאפשרת ירק מקומי אהוב ושמן זית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

בקלה עם ירקות (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4 מנות)

לטיגון

להגשה

אופן הכנה

  1. משרים בערב את דג הבקלה בסיר ומכסים אותו במים
  2. מחליפים את המים פעמיים או שלוש פעמים להוצאת המליחות וריכוך
  3. בבוקר מסירים את שאריות המלח וחותכים את הדגים לנתכים
  4. מנקים את העלים שבחרתם ושוטפים אותם היטב
  5. מרתיחים בסיר את התרד / חוביזה / ברוקולי / כרובית ומיבשים מהמים
  6. בסיר סוטז' מטגנים את הבצל והשום עד שקיפות
  7. מוסיפים את הירקות והתרד ונותנים להם לאט להתרכך
  8. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל ומבשלים 20 דקות על להבה בינונית
  9. עשר דקות לפני שהירקות מוכנים, מוסיפים את דג הבקלה לסיר לבישול קל ועדין
  10. הערה: ניתן לבשל את המנה הזו עם או בלי העגבניות ולהגיש עם פרוסות אבוקדו

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון God aptit

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *