חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: דייסת בריאות מדלעת או דלורית

לכבוד חג הדלעת הוא חג ההודיה שעליו סיפרנו בעבר ||| מתכון פשוט אבל מדהים למנת בריאות כתומה שתשביעה כמנה לבד אבל גם ניתן לאכול אותה כתוספת לארוחה ||| דלעת היא ירק בריא שאפשר לשלב בשלל גרסאות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט דלעת צ'רשי (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופים את הדלעת שבחרנו עד שמזלג ננעץ בקלות והירק רך מאד בתוכו
  2. מקלפים את הדלעת האפויה
  3. מעבירים הדלעת לקערה ללא הנוזלים
  4. מועכים את הדלעת עם מועך לפירה לקבלת פירה
  5. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב
  6. טיפ: אם הפירה יבש מידי אפשר להוסיף מהנוזלים של הדלעת שניגרו לתבנית האפיה
  7. ממתינים 5-10 דקות לשילוב הטעמים

הגשה

אוכלים As Is אבל אפשר להוסיף לאורז

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *