חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט אבוקדו אינדונזי

חקלאי גרנות מגישה לכבוד עונת האבוקדו הנמצאת בשיאה, מתכון חלומי לסלט בטעמים הישר מהמטבחים של דרום מזרח אסיה ||| סלט אינדונזי עשיר בטעמים של סלט רענן עם ירקות, חזה עוף ואבוקדו ורוטב נהדר המעניק לו טעם מיוחד, כמו במסעדות  ||| המתכון קל הכנה ומתאים כמנת ביניים או כתוספת בארוחה עיקרית ליחיד או לזוג ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט אינדונזי עם אבוקדו (צילום הדס ניצן)

מצרכים (2 מנות)

לרוטב

לקישוט

שלבי הכנה

  1. חותכים את האבוקדו לקוביות ומניחים בקערה
  2. חוצים את המלפפונים ומוציאים את הליבה
  3. פורסים את המלפפונים וחותכים לרצועות דקות ומניחים בצד
  4. פורסים את הגזר דק בעזרת קולפן וחותכים לרצועות דקות ומניחים בצד
  5. חותכים את הפלפלים לרצועות דקות ומניחים בצד
  6. פורסים את חזה העוף לרצועות דקות ומתבלים בשמן שומשום ומעט מלח
  7. במחבת על חום נמוך, מאדים את פרוסות חזה העוף,  עד הלבנה של העוף
  8. מצננים ופורסים את העוף דק מאד
  9. הכנת הרוטב: בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב לאיחוד
  10. בקערת ההגשה מערבבים את כל מרכיבי הסלט, מתבלים ברוטב ומקשטים בנענע

הצעה: אפשר להגיש עם תוספת רוטב בצד

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *