חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: שניצל תירס ביתי וטבעוני

שניצל התירס הוא תחליף תעשייתי שמיועד לצמחונים אבל הפעם מתכון ביתי ובריא ||| בסיס של גרגרי תירס יחד עם טופו הם הבסיס למרקם ולשניצל ||| עושר הטעמים יגיע מהבלילה והציפוי שעשירים בתבלינים ||| ארוחה קלה שכולם אוהבים בין אם קרניבורים או טבעונים ואפשר להכין בכל דרך ואמצעי שאוהבים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

שניצל תירס ביתי וטבעוני (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

לבלילה

שדרוג הבלילה

לציפוי

שלבי הכנה

  1. בקערת מְעַבֵּד מזון טוחנים את הטופו עם כוס גרגרי תירס
  2. מוסיפים את קמח השקדים והמלח ומערבבים לקבלת עיסה אחידה
  3. מוסיפים לעיסה את יתרת גרגרי התירס ומתבלים לפי הטעם בשום, מלח ופלפל
  4. בקערה נפרדת מערבבים את מצרכי הבלילה עם או בלי החרדל והמלח ההודי השחור שמשדרגים את הבלילה
  5. בקערה נוספת מערבבים את מצרכי הציפוי לקבלת תערובת יבשה אחידה
  6. ניצור מעיסת הטופו ותירס צורות של שניצל
  7. נטבול כל שניצל בקערת הבלילה ואחר כך בקערת הפירורים כך שנקבל שניצל מצופה היטב מכל הצדדים
  8. נסיים באחת האפשרויות שאוהבים:
  • במחבת נטגן 2 דקות כל צד עד הזהבה
  • נחמם תנור ל- 160 מעלות ונשמן תבנית בתרסיס שמן. נסדר השניצלים בתבנית המשומנת ונאפה במשך 10-20 דקות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *