מתכון: פולנטה תירס עם צלעות תירס מתובלות וקוביות סלמון

פסטה ריקו מציעה לרגל שבועות מתכון חגיגי ומיוחד ||| מתכון לפולנטה תירס עם צלעות תירס מתובלות וקוביות סלמון ||| פולנטה תירס מוכנה של פסטה ריקו, נמכרת במהדורה מוגבלת לרגל שבועות ||| מנה קלה להכנה, מרשימה וטעימה במיוחד, שתהיה הכוכבת של שולחן השבועות שלכם, גם בטעם וגם במראה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פולנטה תירס עם צלעות תירס מתובלות וקוביות סלמון (צילום אסף אמברם)

מצרכים (4 מנות)

לצלעות התירס

להגשה

  • 100 גרם פרמז'ן מגורד דק
  • 3 כפות עלי טימין

אופן הכנה

  1. בקערה עמוקה מערבבים את קוביות הסלמון, טריאקי, מלח ושמן זית
  2. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך 25 דקות עד השחמה
  4. מחממים סיר עם שמן עמוק ומטגנים את צלעות התירס עד שהן מתעגלות
  5. בקערה יבשה מערבבים את אבקת פתיתי השום, פפריקה מתוקה ומלח לקבלת תערובת תבלינים אחידה
  6. מוציאים את קלחי התירס מסיר השמן ומניחים על תבנית
  7. עוטפים את צלעות התירס בתערובת התבלינים מכל הכיוונים
  8. מכינים את גביעי הפולנטה לפי הוראות ההכנה שרשומות על האריזה
  9. מניחים בצלחת את הפולנטה
  10. מסדרים מעל הפולנטה את קוביות הסלמון ואת צלעות התירס

הגשה

מפזרים מעל צלעות התירס מעט פרמז'ן וטימין ומגישים.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון וחג שמח

כתיבת תגובה