פסטה ריקו מציעה לרגל שבועות מתכון חגיגי ומיוחד ||| מתכון לפולנטה תירס עם צלעות תירס מתובלות וקוביות סלמון ||| פולנטה תירס מוכנה של פסטה ריקו, נמכרת במהדורה מוגבלת לרגל שבועות ||| מנה קלה להכנה, מרשימה וטעימה במיוחד, שתהיה הכוכבת של שולחן השבועות שלכם, גם בטעם וגם במראה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (4 מנות)
- 2 מיכלי פולנטה פסטה ריקו
- 300 גרם דג סלמון חתוך לקוביות בינוניות
- 4 כפות רוטב טריאקי
- 1/2 כפית מלח
- 3 כפות שמן זית
לצלעות התירס
- 2 קילחי תירס שבושלו במים רותחים במשך 15 דקות
- 1 כוס שמן קנולה לטיגון
- 1 כפית אבקת פתיתי שום
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כפית מלח
להגשה
- 100 גרם פרמז'ן מגורד דק
- 3 כפות עלי טימין
אופן הכנה
- בקערה עמוקה מערבבים את קוביות הסלמון, טריאקי, מלח ושמן זית
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך 25 דקות עד השחמה
- מחממים סיר עם שמן עמוק ומטגנים את צלעות התירס עד שהן מתעגלות
- בקערה יבשה מערבבים את אבקת פתיתי השום, פפריקה מתוקה ומלח לקבלת תערובת תבלינים אחידה
- מוציאים את קלחי התירס מסיר השמן ומניחים על תבנית
- עוטפים את צלעות התירס בתערובת התבלינים מכל הכיוונים
- מכינים את גביעי הפולנטה לפי הוראות ההכנה שרשומות על האריזה
- מניחים בצלחת את הפולנטה
- מסדרים מעל הפולנטה את קוביות הסלמון ואת צלעות התירס
הגשה
מפזרים מעל צלעות התירס מעט פרמז'ן וטימין ומגישים.
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון וחג שמח