כופתאות משמש הן מעדן במטבח האוסטרי ובדרום גרמניה ||| מאכל קל להכנה וקל לאכילה וכל כך טעים שמוטב להכין מנה קטנה ||| מנה או קינוח שחייבים לאכול טרי בו במקום אבל אין מה לדאוג, אף פעם לא נשאר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 8-10 משמשים
לבצק
- 250 גרם גבינה לבנה 5%
- 1 קורט מלח
- 1 ביצה XL
- 50 גרם קמח
- 50 גרם פירורי לחם
לציפוי
- חמאה
- פירורי לחם
לפיזור
אופן הכנה
- בקערה גדולה מערבבים במהירות את מצרכי הבצק לקבלת מסה אחידה
- מעצבים את כל הבצק לרולדה
- חותכים לפרוסות כמספר המשמשים שלנו
- עוטפים את המשמשים בבצק ויוצרים מהם כופתאות
- מבשלים את הכיסונים במי מלח רותחים בעדינות במשך 12 דקות
- מוציאים את המשמשים העטופים בזהירות ומעבירים לצלחת עם חמאה מומסת
- מגלגלים את הכיסונים לציפוי מלא בחמאה
- זורקים על כיסוני המשמש את פירורי הלחם הקלויים
- מסדרים בצלחת הגשה
- מערבבים את הסוכר וקינמון ומפזרים מעל כיסוני המשמשים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Guten Appetit