חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: כופתאות משמשים Aprikosenknödel

כופתאות משמש הן מעדן במטבח האוסטרי ובדרום גרמניה ||| מאכל קל להכנה וקל לאכילה וכל כך טעים שמוטב להכין מנה קטנה ||| מנה או קינוח שחייבים לאכול טרי בו במקום אבל אין מה לדאוג, אף פעם לא נשאר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

כופתאות משמשים Aprikosenknödel (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

לבצק

לציפוי

לפיזור

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים במהירות את מצרכי הבצק לקבלת מסה אחידה
  2. מעצבים את כל הבצק לרולדה
  3. חותכים לפרוסות כמספר המשמשים שלנו
  4. עוטפים את המשמשים בבצק ויוצרים מהם כופתאות
  5. מבשלים את הכיסונים במי מלח רותחים בעדינות במשך 12 דקות
  6. מוציאים את המשמשים העטופים בזהירות ומעבירים לצלחת עם חמאה מומסת
  7. מגלגלים את הכיסונים לציפוי מלא בחמאה
  8. זורקים על כיסוני המשמש את פירורי הלחם הקלויים
  9. מסדרים בצלחת הגשה
  10. מערבבים את הסוכר וקינמון ומפזרים מעל כיסוני המשמשים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Guten Appetit 

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *