חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פיצה כרובית ללא גלוטן

פיצה שהיא גם טעימה וגם בריאה ובלי הקמח והגלוטן ||| פיצה שתתאים גם לצליאקים ונמנעי גלוטן וגם לפסח למי ששומר על כשרות ||| מתכון שיפתיעה אותכם ותראו איך שכולם יחמיאו על הרעיון וגם על הביצוע שהוא קל ופשוט לא פחות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

צ'יזיקרסט פיצה בייתית (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים
לבצק

לתוספת

  1. בקערת מעבד מזון מרסקים את כל פרחי הכרובית, ולאחר כמה פולסים מקבלים מרקם של אורז
  2. בסיר ללא מכסה, מרתיחים מים ומבשלים 5 דקות את פירורי הכרובית. מסננים את פתיתי הכרובית ומצננים לטמפרטורת החדר
  3. לאחר מכן מסננים את פתיתי הכרובית עם בד חיתול להוצאת כל הנוזלים. הערה: לא תאמינו כמה נוזלים עוד יצאו מהכרובית
  4. בקערה, מערבבים את פתיתי הכרובית עם הגבינה, ביצה, קמח אורז ורוזמרין ו/או טימין לקבלת תערובת אחידה
  5. מחממים תנור ל- 200 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפיה
  6. יוצקים את תערובת הכרובית בתבנית ומשטחים לקבלת "פיצה" עגולה או ריבועית
  7. אופים בתנור כ- 45 דקות עד שהבצק זהוב
  8. מוציאים התבנית מהתנור ויוצקים על הפיצה את רוטב הפיצה באופן אחיד
  9. מפזרים בנדיבות את התוספות שבחרנו
  10. מחזירים את התבנית לתנור החם למשך 10 דקות נוספות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *