חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: זוקיני מצופה קריספי וטבעוני

חטיף או תוספת מעולה, קלה להכנה, טעימה, ובריאה יותר מאופציות מטוגנות ||| מדובר בפרוסות או מקלות של זוקיני שמצופים בציפוי פריך ונאפים עד שהם מקבלים צבע זהוב ומרקם קראנצ'י מבחוץ, בזמן שהפנים שלהם נשאר רך ועסיסי ||| תוספת של מעט שמן זית או ריסוס בשמן תעזור לקריספיות ||| כדי לשמור על הקריספיות, עדיף לא לערום את הזוקיני אלא לאפות בשכבה אחת ||| הזוקיני עשיר בוויטמינים ומינרלים ומתחבר בצורה מושלמת עם קמח השקדים המלא בחלבון ושומן טוב ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

זוקיני מצופה קריספי וטבעוני (אילוסטרציה AI ע"י דני בר)

מצרכים

שלבי הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה
  2. חוצים את הזוקיני לשניים לאורך. מוציאים את הגרעינים ופורסים אותו לפרוסות בעובי של 2 ס"מ ואורך של 4 ס"מ
  3. בקערה שמים את חלבון הביצה וטורפים לקבלת בלילה אחידה
  4. בקערה נפרדת מערבבים את קמח השקדים עם הפרמז'ן והתבלינים
  5. טובלים את פרוסות הזוקיני בקערת חלבון הביצה, ולאחר מכן בתערובת הקמח (כמו שמכינים שניצל)
  6. מניחים את פרוסות הזוקיני המצופות, בתבנית המרופדת
  7. אופים 25 דקות עד הזהבה וקריספיות

הגשה

לצד מטבל שאוהבים כמו גואקמולי, מטבלי ירקות, יוגורט, רוטב שום, או אפילו מטבל עגבניות ביתי ואפילו ממרח זוקיני-עדשים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *