חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט קייל וענבי מוסקט

מנה בריאה ומרעננת המשלבת טעמים שונים ומרקמים מעניינים ||| הקייל, שהוא סוג של כרוב דמוי עלים, עשיר ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים ומציע טעם מעט מריר אך גם עמידות במגוון הכנות ||| ענבי המוסקט, לעומת זאת, הם ענבים מתוקים ועסיסיים, שמוסיפים לסלט מתיקות ורעננות ||| ניתן לשדרג את הסלט עם תוספות כמו אגוזים קצוצים ולקבל סלט קליל, שיהיה מצוין כמנה ראשונה או כתוספת לארוחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט קייל וענבי מוסקט (אילוסטרציה AI ע"י דני בר)

מצרכים (6 מנות)

לסלט

  • 8 עלי קייל חתוכים לרצועות דקות
  • 2 כוסות ענבי מוסקט (או כל ענב לבן מתוק אחר)
  • 1 כוס נבטי חמנייה
  • 4 גבעולי בצל ירוק פרוסים לפרוסות דקות
  • ½ כוס מִשְׁמֵשׁ מיובש חתוכים לפרוסות
  • ½ כוס גרעיני דלעת קלויים

לרוטב

להגשה (אופציה)

שלבי הכנה

  1. בקערה מערבבים את מצרכי הסלט
  2. בצנצנת עם מכסה, מערבבים ע"י ניעור את כל מצרכי הרוטב עד קבלת בלילה אחידה
  3. יוצקים את הרוטב בקערת הסלט, מערבבים קלות ומעבירים לצלחות הגשה
  4. מפזרים מעט גבינת ריקוטה מעל כל צלחת ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *