פרימור והבלוגרית אולגה טוכשר – המרכיב הסודי, מציעים מתכון לקוקטייל חורפי, עשיר בטעמים וחריף במידה, וללא אלכוהול ||| קוקטייל עגבניות עם צ'ילי וסלרי ||| קוקטייל על בסיס מיץ עגבניות בשילוב ירקות טריים בהם צ'ילי, גזר וסלרי, נהדר לימי החורף החמים, לאירוח משפחתי ולבילוי זוגי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (2 מנות)
לקוקטייל
- 2 כוסות מיץ עגבניות פרימור
- 3 גבעולי סלרי חתוכים גס
- 1 גזר חתוך גס
- 1/2 פלפל צ'ילי
- 2 כפות מיץ לימון
- 4-5 קוביות קרח
- פלפל שחור לפי הטעם
להגשה
אופן הכנה
- שמים בבלנדר את כל מצרכי הקוקטייל וטוחנים עד לקבלת בלילה אחידה
- טועמים ומתקנים תיבול
- טובלים קצוות של כוסות הגשה במים ולאחר מכן במלח דק, כדי שתיווצר מסגרת מלח אחידה
- יוצקים את הקוקטייל לכוסות
- מגישים עם ענף כוסברה / פטרוזיליה / סלרי, ופלח לימון
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite