חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק חצילים ופסטו Eggplant and pesto soup

מרק עם טעמים ותיבול מזרח תיכוני שיעיף לכם את הסכך ||| העיקר הוא הכנה נכונה של החצילים שנותנים את הטון במרק הזה ||| חצילים שרופים במידה, גבינה שאוהבים ויין טוב עושים את כל ההבדל ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק חצילים ופסטו Eggplant soup with burnt eggplant fillet and pesto
(צילום DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים (4 מנות)

למרק

לרוטב הפסטו

להגשה

אופן הכנה

  1. טוחנים את כל מצרכי הפסטו למחית ושמים במקרר בכלי סגור
  2. הכנת המרק: מטגנים את הבצל עם החמאה ושמן הזית
  3. מוסיפים את הגבינה וממשיכים לטגן 3 דקות עד שהגבינה נמסה
  4. מוסיפים את החצילים ואת היין ומביאים לרתיחה
  5. מוסיפים את המים, מתקנים תיבול במלח ופלפל ומבשלים את המרק במשך שעה
  6. מוסיפים את השמנת וממשיכים לבשל20  דקות נוספות
  7. טוחנים את המרק בסיר עם בלנדר מוט לקבלת מרקם חלק וקטיפתי
  8. מחלקים את המרק לקעריות הגשה
  9. מניחים מעל כל מנה 1/2 פלח חציל וכף שטוחה פסטו
  10. מגרדים גבינה מעל ומגישים.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *