קציצות שיש שמכינים אותן בצורת כדורים במקום פלאפל מגרגירי חומוס ||| מעדן לכל הצמחונים שייהנו גם מהערכים התזונתיים המשובחים של הפול ||| מנה שאפשר להשתמש בפול יבש מושרה לילה במים או להכין אותן בקלות ובמהירות, בשימוש בפול קפוא ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 800 גרם פול קפוא, מופשר
- 1 בצל לבן קלוף חתוך לרבעים
- 1 צרור כוסברה (גַּד או כֻּסְבָּר)
- 4 שיני שום
- 2 כפיות מלח
- 1כפית כַּמּוֹן
- 1 כפית כורכום
- ½ כפית קִנָּמוֹן
- 1 כוס קמח מצה
- 3 ביצים L
לטיגון
להגשה
שלבי הכנה
- במעבד מזון טוחנים את הפול, בצל, כוסברה, שום, מלח, כמון, כורכום וקינמון לקבלת תערובת בעלת מרקם אחיד אך עדיין נרגיש את גרגרי פול מרוסקים ולא משחה
- מעבירים את תערובת הפול לקערה גדולה
- מוסיפים את הביצים וקמח ומערבבים לקבלת עיסה אחידה נוחה לעבודה
- מחממים מחבת רחב עם שמן
- יוצרים קציצות בידיים רטובות ומניחים בשמן החם ומטגנים את הקציצות עד קבלת גוון שחום משני הצדדים
- מגישים עם טחינה מעל
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…