חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קציצות פול מצרי

קציצות שיש שמכינים אותן בצורת כדורים במקום פלאפל מגרגירי חומוס ||| מעדן לכל הצמחונים שייהנו גם מהערכים התזונתיים המשובחים של הפול ||| מנה שאפשר להשתמש בפול יבש מושרה לילה במים או להכין אותן בקלות ובמהירות, בשימוש בפול קפוא ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קציצות ירק (צילום דני בר)

מצרכים

לטיגון

להגשה

שלבי הכנה

  1. במעבד מזון טוחנים את הפול, בצל, כוסברה, שום, מלח, כמון, כורכום וקינמון לקבלת תערובת בעלת מרקם אחיד אך עדיין נרגיש את גרגרי פול מרוסקים ולא משחה
  2. מעבירים את תערובת הפול לקערה גדולה
  3. מוסיפים את הביצים וקמח ומערבבים לקבלת עיסה אחידה נוחה לעבודה
  4. מחממים מחבת רחב עם שמן
  5. יוצרים קציצות בידיים רטובות ומניחים בשמן החם ומטגנים את הקציצות עד קבלת גוון שחום משני הצדדים
  6. מגישים עם טחינה מעל

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *