חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פשטידת פטריות טבעונית, ללא גלוטן וכשרה לפסח

מתכון לפשטידת פטריות שמתאימה גם לטבעונים, נמנעים מגלוטן וצליאקים, לרגישים לגלוטן ולמקפידים על תזונה בריאה ||| מתכון שמתאים היטב גם לפסח ||| פשטידת פטריות שמעניקה תחושה של מאפה מנחם, אבל היא הרבה יותר מכך ||| פשטידה שהיא אופציה מזינה, טעימה ונטולת גלוטן אבל בה בעת מתאימה לכולם ומשתלבת נהדר בכל ארוחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פשטידת קישואים ופטריות (צילום ממקור לא ידוע שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (תבנית 20X30)

לבלילה

שלבי הכנה

  1. מחממים מחבת גדולה עם כף שמן זית ומטגנים את הבצל על להבה בינונית כ-5 דקות עד תחילת הזהבה ואחר כך מעבירים את הבצל לקערה
  2. מוסיפים כף שמן למחבת החם ומטגנים את הפטריות כ- 2 דקות על להבה גבוהה, תוך כדי ערבוב
  3. מוסיפים את השום, מרווה, רוזמרין, תימין, מלח ופלפל ומטגנים 2 דקות נוספות עד שהפטריות מתרככות
  4. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים
  5. מוסיפים לקערה עם הבצל את תערובת הפטריות
  6. שמים במְעַבד מזון את מצרכי הבלילה וטוחנים לקבלת קרם אחיד
  7. מוסיפים את הבלילה לקערה עם הבצל והפטריות ומערבבים
  8. מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבנית 20X30
  9. מעבירים את תערובת הפטריות לתבנית ומשטחים את פני התבנית
  10. אופים כ-50 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה ויציבה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *