חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פרלין שוקולד דובאי עם טחינה

אחוה מציעה לפורים מתכון חגיגי, מתוק וטעים של פרלינים בסגנון שוקולד דובאי ||| פרלינים עשירים בסגנון דובאי עם טוויסט של תוספת טחינה ||| מחית פיסטוק מועשרת בטחינה גולמית מעניקה לממתק טעם עשיר ומענג של חלוה ||| ממתק קל להכנה, שאפשר להכין גם עם ילדים וכמובן, לצרף למשלוח מנות ו/או ליהנות בעונג רב בכל חג או מועד ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פרלינים של שוקולד דובאי עם טחינה (צילום הדס ניצן)

מצרכים

שלבי הכנה

  1. במחבת גדולה ממיסים את החמאה ופורשים את שערות הבצק קדאיף
  2. מטגנים יחד תוך ערבוב מתמיד ומוודאים שאין גושים וכל האטריות טוגנו עד לקבלת גוון חום
  3. מצננים את התערובת ומוסיפים את הטחינה הגולמית, מחית פיסטוק וקורט מלח ומערבבים
  4. בקערה ממיסים את השוקולד במיקרוגל (או בחימום מעל לסיר מים רותחים – אמבט מרים)
  5. יוצקים את השוקולד המומס לתבנית שקעים של טבלת פרלינים או דוגמת טבלת שוקולד
  6. שופכים לקערה את עודפי השוקולד וטופחים על התבנית עד שנשארת שכבת שוקולד דקה שמרפדת את השקעים
  7. מכניסים למקרר להתייצבות של מספר דקות
  8. ממלאים את השקעים בתבנית בשערות קדאיף, תוך שמשאירים מספיק מקום לכיסוי בשכבת שוקולד לסגירה
  9. מכסים את שכבת הקדאיף בשוקולד מומס ומכניסים לייצוב במקרר
  10. חולצים את הפרלינים מהתבנית, מגישים ונהנים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *