אחוה מציעה לפורים מתכון חגיגי, מתוק וטעים של פרלינים בסגנון שוקולד דובאי ||| פרלינים עשירים בסגנון דובאי עם טוויסט של תוספת טחינה ||| מחית פיסטוק מועשרת בטחינה גולמית מעניקה לממתק טעם עשיר ומענג של חלוה ||| ממתק קל להכנה, שאפשר להכין גם עם ילדים וכמובן, לצרף למשלוח מנות ו/או ליהנות בעונג רב בכל חג או מועד ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 500 גרם שוקולד חלב
- 300 גרם שערות בצק קדאיף
- 70 גרם חמאה
- 4 כפות טחינה גולמית מסורתית אחוה
- 4 כפות מחית פיסטוק
- קורט מלח
שלבי הכנה
- במחבת גדולה ממיסים את החמאה ופורשים את שערות הבצק קדאיף
- מטגנים יחד תוך ערבוב מתמיד ומוודאים שאין גושים וכל האטריות טוגנו עד לקבלת גוון חום
- מצננים את התערובת ומוסיפים את הטחינה הגולמית, מחית פיסטוק וקורט מלח ומערבבים
- בקערה ממיסים את השוקולד במיקרוגל (או בחימום מעל לסיר מים רותחים – אמבט מרים)
- יוצקים את השוקולד המומס לתבנית שקעים של טבלת פרלינים או דוגמת טבלת שוקולד
- שופכים לקערה את עודפי השוקולד וטופחים על התבנית עד שנשארת שכבת שוקולד דקה שמרפדת את השקעים
- מכניסים למקרר להתייצבות של מספר דקות
- ממלאים את השקעים בתבנית בשערות קדאיף, תוך שמשאירים מספיק מקום לכיסוי בשכבת שוקולד לסגירה
- מכסים את שכבת הקדאיף בשוקולד מומס ומכניסים לייצוב במקרר
- חולצים את הפרלינים מהתבנית, מגישים ונהנים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…