חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט טאבולה עם רימונים ותמרים

סלט טאבולה כבר כיכב אצלנו כאן ||| זהו סלט מרענן ומשודרג במיוחד לכל יום, שמככבים בו שניים משבעת המינים – רימון ותמר ||| סלט קליל וטעים שמתאים לאווירה חגיגית וישתלב נהדר בכל ארוחה משפחתית ||| שילוב מנצח של טעמים וצבעים, המשלב בין רעננות הטאבולה למתיקות הרימונים והתמרים ||| הבסיס לסלט הוא בורגול, דגן מלא וטעים, המעניק לסלט מרקם נעים ומזין שאליו מצטרפים עשבי תיבול טריים כמו פטרוזיליה, נענע ו/או כוסברה, המעניקים לסלט ארומה רעננה וטעם עשיר ||| גרגירי הרימון האדומים והמתוקים מוסיפים לסלט צבע, מתיקות וקראנץ' נעים, בעוד שהתמרים המגולענים והקצוצים מוסיפים לסלט מתיקות טבעית ומרקם לעיס ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט טאבולה עם רימונים (צילום ממקור לא ידוע ולפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים)

מצרכים

לטבולה

לתיבול

להגשה

אופן ההכנה:

  1. הכנת הבורגול: שמים בקערה את הבורגול ויוצקים מעל את המים הרותחים
  2. מכסים את הקערה ומניחים לבורגול לספוג את המים כ-15 דקות, עד שהוא מתרכך
  3. מסננים את הבורגול מנוזלים עודפים
  4. מוסיפים לקערה את כל מצרכי הטבולה ומערבבים
  5. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב
  6. מגישים עם הפקאן הקלוי מעל
  7. מומלץ להגיש לצד קרקרים
  8. הערה: אם נשאר, ניתן לשמור במקרר עד יומיים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *