חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פאי תמרים ושוקולד, ללא גלוטן וטבעוני

פאי תמרים ושוקולד שהוא ללא סוכר, ללא גלוטן, ללא לקטוז ובנוסף טבעוני ||| קינוח טעים שלמרות שאין בו כל כך הרבה, יש בו המון טעם והוא מתוק בטירוף ||| פאי שאפשר לשמור תמיד בהישג יד במקפיא, ולהגיש לכל אורח שפתאום נוחת אצלכם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פאי תמרים ושוקולד (צילום ממקור לא ידוע ולפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים)

מצרכים (תבנית פאי עגולה)

לתחתית

למלית

שלבי הכנה

  1. בקערה עם מים רותחים משרים את הקשיו למשך 30 דקות
  2. הכנת התחתית: במְעַרְבֵּל (מיקסר), טוחנים את האגוזים (פיסטוק, אגוזי מלך ושקדים)
  3. בקערה מערבבים את רסק האגוזים עם התמרים, לקבלת בצק אחיד
  4. מהדקים את הבצק על תבנית פאי כולל הדפנות לקבלת שכבה אחידה
  5. הכנת המלית: בסיר ממיסים את השוקולד מריר עם קרם קוקוס
  6. במְעַרְבֵּל (מיקסר) טוחנים את הקשיו שהשרנו במים (שלב 1) לקבלת מרקם חלק
  7. מוסיפים לסיר השוקולד את הקשיו, חמאת בוטנים ומערבבים
  8. מוסיפים את סירופ המייפל ומערבבים לקבלת מרקם אחיד
  9. שופכים את המלית על התחתית ומישרים את פני המלית
  10. מכניסים למקפיא ל-3 שעות לפחות

להגשה

מעבירים את הפאי למקרר 30 דקות לפני ההגשה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *