חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט תפוחי אדמה כמו פעם

איך מכינים סלט תפוחי אדמה אייקוני ממצרכים שבכל בית ||| טיפים לאחסון והקפאה של סלט תפוחי אדמה ||| סלט תפוחי אדמה שיש לכסות ולאחסן במקרר ולא יותר משעה בטמפרטורת חדר ||| אם אתם מגישים סלט תפוחי אדמה בפיקניק או BBQ, הניחו את קערת ההגשה במצע של קרח כדי לשמור על הסלט ||| סלט תפוחי אדמה עטוף וצונן כהלכה יחזיק מעמד במקרר 3-4 ימים אם לא סיימתם אותו באותו היום ||| אפשר להקפיא סלט תפוחי אדמה בשקיות מקפיא אטומות כשמשטחים את הסלט וסוחטים כמה שיותר אוויר מבלי לכתוש את סלט תפוחי האדמה ||| סלט תפוחי אדמה קפוא כהלכה יחזיק בפריזר עד שלושה חודשים ||| מפשירים במקרר למשך הלילה ואח"כ מוסיפים תיבול עפ"י הצורך ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט תפוחי אדמה כמו פעם (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (8 מנות)

שדרוג (מה שאוהבים)

שלבי הכנה

  1. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה
  2. מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים כ- 15 דקות, עד שהם רכים אך עדיין יציבים
  3. מסננים, מצננים, קולפים וקוצצים לקוביות של 1-2 ס"מ את תפוחי האדמה
  4. בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, מניחים ביצים בסיר ומכסים במים קרים
  5. מביאים את המים עם הביצים לרתיחה
  6. מכסים את הסיר, מסירים מהלהבה ונותנים לביצים לעמוד במים חמים למשך 10-12 דקות
  7. מוציאים את הביצים מהמים החמים, מצננים, קולפים וקוצצים את הביצים לקוביות קטנות
  8. בקערה גדולה, מערבבים את תפוחי האדמה, ביצים, סלרי, בצל, תבלינים, מיונז, חרדל, מלח שום, מלח סלרי ופלפל עד קבלת תערובת אחידה
  9. טועמים ומתקנים תיבול
  10. מכניסים למקרר עד לצינון

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *