חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: המבורגר במילוי טחינה

טחינה טורקיז מציעה לרגל יום ההמבורגר הבינלאומי מתכון המבורגר במילוי טחינה ||| קציצה עסיסית של בשר טחון ממולא בטחינה, שמוגשת בלחמניית המבורגר עם שפע ירקות טריים וצלויים ||| ההפתעה הפעם היא כמובן, עם המון טחינה ||| מנה קלה להכנה ומהווה את החגיגה המושלמת ליום ההמבורגר העולמי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

המבורגר במילוי טחינה (צילום הדס ניצן)

מצרכים (3 מנות)

להגשה

שלבי הכנה

  1. הכנת הטחינה: מערבבים יחד טחינה גולמית עם מיץ מחצי לימון סחוט וכמות דומה של מים ומתבלים במלח
  2. מכניסים את הטחינה המוכנה לתבנית קוביות קרח קטנות ומקפיאים למספר שעות
  3. בקערה לשים את הבשר עם מעט מלח ופלפל
  4. בעזרת טבעת רינג יוצרים שכבה של בשר
  5. מניחים במרכז את הטחינה הקפואה ומכסים בשכבת בשר נוספת
  6. מכניסים את הבשר למקרר לחצי שעה
  7. מחממים גריל/מחבת פסים
  8. חוצים חצי מהעגבניות, מתבלים במלח ופלפל וצולים את העגבניות החצויות בגריל
  9. פורסים את שאר העגבניות ומניחים בצד
  10. פורסים את החצילים, משמנים קלות וצולים בגריל
  11. צולים את הבצלצלים בשלמותם
  12. צולים את ההמבורגר בגריל עד למידת העשייה הרצויה
  13. צולים קלות את לחמניות ההמבורגר
  14. מניחים על הלחמנייה החצויה פרוסת חסה, המבורגר במילוי טחינה, חציל קלוי, פרוסת עגבנייה צלויה ומעל פרוסת עגבנייה טרייה
  15. מגישים עם ירקות קלויים והמון טחינה ליד

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *