חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא, מציע שני מתכוני סלטים וכמה טיפים לחגי תשרי ||| ראש השנה מסמל את תחילתה של שנה חדשה ומביא איתו ארוחות חג מסורתיות ומגוונות ||| חלי ממן ממליצה: "תכננו מראש והבינו את הצרכים האישיים שלכם לפני שמתחילים בארוחות החג. הכנה נכונה מאפשרת לנו לאזן את הארוחות כך שתהיה לפחות אחת קלה יותר, שעדיין תרגיש חגיגית אך לא תכביד" ||| מתכון של סלט מלפפונים וצנוניות ומתכון סלט תפוחים ונבטים לא שגרתיים ||| כל הפרטים והמתכונים בהמשך…
מתכון: סלט מלפפונים וצנוניות
מצרכים (6 מנות)
- 5 מלפפונים בינוניים פרוסים לפרוסות דקות
- 8 צנוניות פרוסות לפרוסות דקות
- 3 ראשי בצל ירוק קצוצים דק (החלק הלבן והירוק)
- 2 כפות שמיר קצוץ
- ½ לימון – המיץ בלבד
- 2 כפות חומץ בלסמי
- 1 כף שמן זית
- מלח לפי הטעם
- פִּלְפֵּל לפי הטעם
שלבי הכנה
- בקערת סלט מערבבים את כל המצרכים
- מתקנים תיבול לפי מה שאוהבים
- נותנים לסלט לעמוד 4-12 שעות לפני ההגשה
מתכון: סלט תפוחי-עץ ונבטים
מצרכים (4 מנות)
- 150 גרם נבטים סיניים שטופים
- ½ קולרבי חתוך לגפרורים
- 1 גזר חתוך לגפרורים
- 1 תפוח-עץ ירוק חתוך לגפרורים
- 1 צרור עירית קצוצה
- 20 בוטנים קצוצים
לרוטב
להגשה
- 3 כפות גרגרי רימון
שלבי הכנה
- מקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הסלט
- בצנצנת מערבבים את מצרכי הרוטב עד קבלת בלילה אחידה
הגשה
לפני שמגישים, שופכים את הרוטב על הסלט ומפזרים את גרגירי הרימון. מערבבים היטב ומגישים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…