חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגה בחושה עם אספרסו ומייפל

עוגה עשירה בטעם של קפה ומייפל שקל להכינה ||| עוגה בחושה מאד מתוקה שתמתיק לכם את ארוחת הביניים של Five O'Clock ||| מומלץ לבחור קפה אספרסו שאוהבים ותקבלו תוצאה שתקלע לטעמכם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגה בחושה עם ציפוי פיסטוק ועוד (צילום דני בר)

מצרכים (2 תבניות אינגליש קייק)

לעוגה

  • 4 ביצים XL
  • 2 כפיות מחית וניל
  • 2 מנות קפה אספרסו קצר
  • 1.25 כוסות סוכר
  • 2 כוסות קמח תופח
  • קורט מלח
  • 3/4 כוס חלב
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה
  • 2 כפות גדושות חמאה רכה

לציפוי

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הביצים, מחית וניל, אספרסו וסוכר, עד שנוצרת בלילה אחידה
  2. מוסיפים תוך כדי המשך ערבול את הקמח והמלח לסירוגין עם החלב, השמנת והחמאה הרכה
  3. ממשיכים לערבב רק עד שהמצרכים נטמעים בתערובת
  4. מעבירים לתבניות אינגליש קייק משומנות
  5. מחממים תנור ל- 170 מעלות
  6. אופים במרכז התנור במשך 30 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגות יוצא מכוסה פירורים לחים
  7. הכנת הציפוי: מבשלים חמאה, מייפל וסוכר חום עד שהכל נמס והופך לסירופ
  8. מסירים מהכיריים ומוסיפים את השמנת מתוקה ואת שבבי אגוזי הפקאן ומערבבים עד אחידות
  9. מוציאים את העוגות מהתנור ומיד יוצקים עליהן את בלילת הציפוי
  10. מחזירים לתנור, לקלייה בגריל עליון בלבד, למשך כ- 3 דקות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *