חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק כרוב חמוץ-מתוק

מרק מנחם לימי הסתיו והחורף שאפשר להכין מהר וליהנות לאורך זמן ||| מרק שבסיסו מרק כרוב ממרכז אירופה אבל התיבול שלו עשיר ומגוון ||| מרק שאפשר לאכול גם אחרי מספר ימים ומובטח לכם שיפור הטעמים לאחר יום או יומיים במקרר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק כרוב עשיר (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (8 מנות)

להגשה

אופן הכנה

  1. מחממים את השמן בסיר גדול עם תחתית כבדה (סיר 4.5 ליטר) על להבה בינונית
  2. מוסיפים את הבצל ומאדים כ-3 דקות עד שהוא מתרכך מעט
  3. מוסיפים את השום, רסק עגבניות ופפריקה ומערבבים. מבשלים דקה נוספת
  4. מוסיפים לסיר את הכרוב, גזר ועלה דפנה
  5. יוצקים את המרק, עגבניות מרוסקות, חומץ וסוכר חום על הכרוב ומערבבים לאיחוד
  6. מביאים לרתיחה ומכוונים את הלהבה לבעבוע קל
  7. מכסים את הסיר במכסה ומבשלים 25-30 דקות עד שהכרוב מבושל לגמרי ורך
  8. מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם
  9. מתקנים תיבול עם סוכר או תיבול לפי הצורך
  10. מגישים בתוספת פטרוזיליה טרייה ופלפל גרוס טרי

טיפ: אפשר לשמור את השאריות בכלי אטום במקרר עד 5 ימים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *