כוסות חמאת בוטנים תוצרת בית אלו הן ממתק פשוט אך מושחת שמספק את הדחף לטבול את חפיסת השוקולד שלכם בחמאת הבוטנים ||| קינוח קלאסי ואהוב שמקורו בארצות הברית, בעיקר בזכות גרסת המותג של Reese’s אך הפופולריות שלו הפכה אותו לאייקון חוצה גבולות ||| מדובר בממתק אישי קטן, בצורה של כוס או טארטלט, שמורכב משתי שכבות (ולפעמים שלוש) ||| כל כוס מוגשת כממתק קטן בגודל ביס או שתיים, מה שהופך אותה לקינוח אידיאלי לנשנוש או הגשה באירועים ||| מתוק, מלוח, עשיר ומנחם, עם מראה פשוט אך מושך. זה גם קינוח שקל להכין בבית, ולכן הפך לפופולרי במיוחד בקרב חובבי אפייה ביתית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (12 מנות)
- 320 גרם שוקולד צ'יפס חלב
- 1 כוס חמאת בוטנים
- ¼ כפית מלח
- ½ כוס סוכר
שלבי הכנה
- חתכו 12 כוסיות נייר למאפינס לחצי מגובהן
- הניחו חצי מהשוקולד צ'יפס בכלי מתאים למיקרוגל וחממו במיקרוגל במשך 2 דקות, תוך ערבוב לאחר כל דקה
- בעזרת כף העבירו את השוקולד המומס לכוסיות המאפינס כך שימלאו מחצית הגובה
- בעזרת כף, משכו את השוקולד במעלה דפנות הכוסות עד לציפוי אחיד
- קררו את הכוסיות המצופות במקרר עד שהשוקולד יציב
- בקערה קטנה ערבבו יחד חמאת בוטנים, סוכר ומלח לאחידות
- חלק את תערובת חמאת הבוטנים לכוסות השוקולד
- המיסו את יתרת השוקולד כמו בשלב 2
- בעזרת כף חלקו את השוקולד מעל מלית חמאת הבוטנים ומרחו את השוקולד עד קצוות הכוסות
- הניחו לשוקולד להתקרר ולהתייצב לפני ההגשה
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Buon Appetito
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…