מתכון: כוסות חמאת בוטנים ושוקולד Chocolate Peanut Butter Cups

כוסות חמאת בוטנים תוצרת בית אלו הן ממתק פשוט אך מושחת שמספק את הדחף לטבול את חפיסת השוקולד שלכם בחמאת הבוטנים ||| קינוח קלאסי ואהוב שמקורו בארצות הברית, בעיקר בזכות גרסת המותג של Reese’s אך הפופולריות שלו הפכה אותו לאייקון חוצה גבולות ||| מדובר בממתק אישי קטן, בצורה של כוס או טארטלט, שמורכב משתי שכבות (ולפעמים שלוש) ||| כל כוס מוגשת כממתק קטן בגודל ביס או שתיים, מה שהופך אותה לקינוח אידיאלי לנשנוש או הגשה באירועים ||| מתוק, מלוח, עשיר ומנחם, עם מראה פשוט אך מושך. זה גם קינוח שקל להכין בבית, ולכן הפך לפופולרי במיוחד בקרב חובבי אפייה ביתית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

כוסות חמאת בוטנים ושוקולד (צילום ממקור לא ידוע ולפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים)

מצרכים (12 מנות)

שלבי הכנה

  1. חתכו 12 כוסיות נייר למאפינס לחצי מגובהן
  2. הניחו חצי מהשוקולד צ'יפס בכלי מתאים למיקרוגל וחממו במיקרוגל במשך 2 דקות, תוך ערבוב לאחר כל דקה
  3. בעזרת כף העבירו את השוקולד המומס לכוסיות המאפינס כך שימלאו מחצית הגובה
  4. בעזרת כף, משכו את השוקולד במעלה דפנות הכוסות עד לציפוי אחיד
  5. קררו את הכוסיות המצופות במקרר עד שהשוקולד יציב
  6. בקערה קטנה ערבבו יחד חמאת בוטנים, סוכר ומלח לאחידות
  7. חלק את תערובת חמאת הבוטנים לכוסות השוקולד
  8. המיסו את יתרת השוקולד כמו בשלב 2
  9. בעזרת כף חלקו את השוקולד מעל מלית חמאת הבוטנים ומרחו את השוקולד עד קצוות הכוסות
  10. הניחו לשוקולד להתקרר ולהתייצב לפני ההגשה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון  Buon Appetito

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *