חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט ארטישוק

מנה מרעננת, צבעונית ומלאת טעמים ים-תיכוניים שמשלבת חמיצות עדינה, מרירות קלה ומתיקות מאוזנת ||| הסלט מאופיין במרקם מגוון כאשר הארטישוק הרך משתלב עם הפריכות של הסלרי, הרעננות של הרוקולה והעסיסיות של התפוז ||| בזכות שילוב של שמן זית, כוסברה, זיתים ותבלינים, הסלט הזה עשיר בטעם וניחוח ים-תיכוני קלאסי ||| מתאים להגיש את הסלט כתוספת קלילה לארוחה ים-תיכונית או כמנה ראשונה מרעננת לצד דגים או בשר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט ארטישוק (צילום ממקור לא ידוע ולפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים)

מצרכים

שלבי הכנה

  1. בסיר מים מבשלים את הארטישוק המקולף עם חצאי הלימונים והסלרי במשך 25 דקות
  2. פורסים את לבבות הארטישוק המבושלים לפרוסות דקות ומסדרים בצלחת כמו מניפה
  3. מפזרים מעל את הצלפים, חצי מכמות הצ'ילי הפרוס, מעט מלח גס, מעט שמן זית וקצת ממיץ הלימון
  4. בקערה מערבבים את הכוסברה, עלי הבייבי (או רוקולה), בצל, תפוז, וזיתים
  5. מניחים את סלט הירוקים במרכז מניפת הארטישוק, ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

מתכון: סלט ארטישוק

מנה מרעננת, צבעונית ומלאת טעמים ים-תיכוניים שמשלבת חמיצות עדינה, מרירות קלה ומתיקות מאוזנת ||| הסלט מאופיין במרקם מגוון כאשר הארטישוק

לקריאה...

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *