חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק ירקות עשיר

מרק צמחוני ומזין, שמבוסס על קטניות, דגנים ותבלינים מחממים ||| מרק בעל מרקם סמיך ועשיר בטעמים, הודות לשילוב של חומוס, עדשים ובורגול, שמתבשלים יחד עם בצל, גמבה ותבלינים כמו כמון, פפריקה וצ'ילי ||| מרק עשיר בחלבון וסיבים תזונתיים הודות לחומוס, עדשים ובורגול ||| מרק שמספק תחושת שובע לאורך זמן ||| למרק טעמים עמוקים ומאוזנים תודות לתערובת התבלינים שמעניקה לו חמימות ונגיעות חריפות עדינות, והופכת אותו למושלם לימים קרירים ||| מרק מושלם לצמחונים וטבעונים, ואידיאלי למי שמחפש ארוחה משביעה ובריאה בעיקר החורף ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק עדשים אדומות שורבט עדס (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (8 מנות)

להגשה

שלבי הכנה

  1. מבשלים את החומוס בסיר גדול עם מים ללא מלח, למשך 40-30 דקות, או עד לתחילת ריכוך. בזמן הבישול מסירים את הקצף הלבן שעולה על פני המים בעזרת כף מחוררת
  2. מוסיפים לסיר את העדשים והבורגול, ומחזירים לרתיחה
  3. במעבד מזון מרסקים את הבצל והפלפל האדום עם שמן הזית לקבלת מחית
  4. מוסיפים את בחית הבצל/פלפל לסיר על הכיריים
  5. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית-נמוכה, במשך כשעה,  עד לריכוך מלא של החומוס, העדשים והבורגול
  6. מוסיפים את הפטרוזיליה, טועמים וממליחים לפי הטעם. הערה: צריך לקבל מרק סמיך מאוד

להגשה

מגישים בצלחות עמוקות. סוחטים ½ לימון לתוך כל צלחת ומפזרים מעל קצת פטרוזיליה קצוצה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

מתכון: סלט ארטישוק

מנה מרעננת, צבעונית ומלאת טעמים ים-תיכוניים שמשלבת חמיצות עדינה, מרירות קלה ומתיקות מאוזנת ||| הסלט מאופיין במרקם מגוון כאשר הארטישוק

לקריאה...

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *