חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: כופתאות משמש Aprikosenknödel

לקראת תום עונת המשמשים אי אפשר בלי מתכון לכופתאות המשמשים שאהובות כל כך בקהילות של אוסטרו-הונגריה לשעבר ||| למאכל יש שלל גרסאות שגם פרסמנו כאן בעבר כמו מתכון זה… או מתכון זה… ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

כופתאות משמשים Aprikosenknödel (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (20 כופתאות)

לבצק

למילוי

שדרוג

שלבי הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את מצרכי הבצק עד שנוצרת עיסה אחידה
  2. נותנים לעיסה לנוח מעט לפני ההמשך לציפוי
  3. פותחים את המשמשים כמעט לחצי אבל משאירים את החצאים מחוברים, מגלענים
  4. ממלאים את מקום הגלעין בסוכר. הסוכר יהפוך את המשמש לריבה תוך כדי בישול
  5. מצפים את המשמש הממולא בסוכר, בשכבת בצק דקה ככל שניתן
  6. בסיר מים רותחים, מבשלים את הכופתאות עד בהן צפות
  7. ממשיכים לבשל את הכופתאות שצפות במים, למשך 15 דקות
  8. שדרוג: במחבת ממיסים את החמאה ומטגנים פירורי לחם עד השחמה קלה למידה שאוהבים
  9. מגלגלים את הכופתאות בפרורי הלחם המטוגנים, לציפוי בכל הצדדים
  10. מגישים פשוט עם ציפוי פרורי הלחם או פשוט רק סוכר, וצד שמנת

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Guten Appetit

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *