חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: טאקו כוסמין עם ירקות מוקפצים Buckwheat tacos with fried vegetables

טוויסט טעים ומזין לטאקו מסורתי שמספק חלופה נטולת גלוטן לטאקו תירס או חיטה מסורתיים ||| הירקות המוקפצים מוסיפים לטאקו מרכיב צבעוני וטעים ||| ארוחה משביעה ומאוזנת היטב, עמוסה בטעם, מרקם וחומרים מזינים ||| פיוז'ן מענג של טעמים ומרקמים שניתן ליהנות מהם כאפשרות בריאה לארוחת צוהריים או ערב ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

טאקו צמחוני (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (10 יחידות טאקו)

לטאקו

למוקפץ

לרוטב

להגשה

אופן הכנה

  1. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מערבבים את מצרכי הבצק לקבלת מצק אחיד
  2. במחבת טפלון על להבה בינונית שופכים מעט מהבלילה בקבלת מעגל בצק דק
  3. מטגנים בצד אחד עד שהבצק משחים
  4. מוציאים את הטאקו ומניחים על צלחת
  5. מקפיצים במחבת את מצרכי המוקפץ עם מעט שמן עד להזהבה
  6. בקערית מערבבים את מצרכי הרוטב לקבלת בלילה אחידה
  7. מוסיפים את הרוטב לירקות המוקפצים ומטגנים 3 דקות נוספות
  8. הרכבת המנה: מורחים על טורטייה שכבת פרוסות אבוקדו
  9. מפזרים מהמוקפץ על הטורטייה
  10. מוסיפים עלי כוסברה לפי הטעם

הגשה

מגלגלים לצורת טורטייה או מקפלים לצורת טאקו

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *