במיה היא אחד המאכלים שאו שאוהבים מאד או שמתאבים את הירק המיוחד הזה ||| סוד המתכון ההודי הזה הוא לטגן את הבמיה עד שהיא נהיית קריספית ואפילו טיפה שרופה ||| מנה עשירה בטעמים ועם ירקות כך שרק מעט פחמימות ויש לכם ארוחה מאוזנת ובריאה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 600 גרם במיה טרייה או קפוא
- 1 בצל גדול קצוץ
- 2 כפות שמן זית
- ½ כפית אבקת זַנְגְּבִיל (ג'ינג'ר)
- 1 כפית שטוחה כורכום
- 1 כפית מלח
- ¼ כפית גאראם מאסאלה
- 2 עגבניות טריות חתוכות
שלבי הכנה
- חותכים את הבמיה לפרוסות דקות
- קוצצים את הבצל שניים קטנים ומטגנים
- במחבת גדולה מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית כ- 10 דקות עד הזהבה
- מוסיפים את פרוסות הבמיה ומטגנים עד שהבמיה פחות דביקה והיא קריספית ושחומה
- מוסיפים את אבקת הג'ינג'ר, כורכום, מלח וגרם מסלה ומערבבים היטב
- מוסיפים את העגבניות החתוכות ומערבבים
- מבשלים במשך 5 דקות
- מגישים חם לצד אורז או קוסקוס ודאל
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון अपने भोजन का आनंद लें
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…