מתכון: פאד תאי לטבעונים וצמחונים בטעם בקר

INSDEAT מבית עוף הגליל, מציע מתכון מיוחד וטעים של פאד תאי מן הצומח ||| מתכון למוקפץ אסיאתי חלומי עם תחליף בטעם בקר כולו מן הצומח ||| המנה קלה להכנה, עשירה בטעמים, צמחונית ומתאימה גם לטבעונים ||| מנה נהדרת כארוחת צוהריים או ערב מזינות, רק להפשיר, להקפיץ וליהנות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פאד תאי רצועות בקר מן הצומח (צילום הדס ניצן)

מצרכים (1-2 מנות)

שלבי הכנה

  1. במחבת חמה עם שמן בוטנים (או שמן צמחי אחר) מקפיצים את רצועות הבקר מן הצומח של INSTEAD
  2. מוסיפים את האטריות אורז עם מעט מאוד מהמים בהם השרינו אותם ומקפיצים למשך כ-2 דקות
  3. מוסיפים את הרוטב סויה וסוכר ומקפיצים כ-2 דקות נוספות
  4. מוסיפים את הבצל ירוק ונבטים ומקפיצים כ-2 דקות נוספות
  5. מעבירים לצלחת הגשה
  6. מקשטים בעלי כוסברה, פרוסות צ׳ילי, פינגר ליים ובוטנים ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *