INSDEAT מבית עוף הגליל, מציע מתכון מיוחד וטעים של פאד תאי מן הצומח ||| מתכון למוקפץ אסיאתי חלומי עם תחליף בטעם בקר כולו מן הצומח ||| המנה קלה להכנה, עשירה בטעמים, צמחונית ומתאימה גם לטבעונים ||| מנה נהדרת כארוחת צוהריים או ערב מזינות, רק להפשיר, להקפיץ וליהנות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (1-2 מנות)
- 160 גרם רצועות בקר מן הצומח של INSTEAD
- 100 גרם אטריות אורז מושרות במים כשעה
- 2 כפות שמן בוטנים בוטנים או שמן זית
- 50 גרם נבטים
- 2 גבעולי בצל ירוק חתוכים למקלות
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כפיות סוכר
- חופן בוטנים קלויים וקצוצים
- צרור עלי כוסברה (גַּד או כֻּסְבָּר)
- ¼ פִּלְפֵּל צ'ילי פרוס דק
- ½ פינגר ליים פרוש דק
שלבי הכנה
- במחבת חמה עם שמן בוטנים (או שמן צמחי אחר) מקפיצים את רצועות הבקר מן הצומח של INSTEAD
- מוסיפים את האטריות אורז עם מעט מאוד מהמים בהם השרינו אותם ומקפיצים למשך כ-2 דקות
- מוסיפים את הרוטב סויה וסוכר ומקפיצים כ-2 דקות נוספות
- מוסיפים את הבצל ירוק ונבטים ומקפיצים כ-2 דקות נוספות
- מעבירים לצלחת הגשה
- מקשטים בעלי כוסברה, פרוסות צ׳ילי, פינגר ליים ובוטנים ומגישים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…