חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: אטריות אורז ברוטב ירקות עשיר

בעבר פרסמנו כאן מתכון לאטריות אורז וגם מתכון לאטריות אורז מוקפצות ובשניהם מככב גם טופו ||| אטריות אורז כשמן כן הן, אלו אטריות שעשויות מקמח אורז והן מרכיב מרכזי במטבחים של ויאטנם, מיינמר, קמבודיה ועוד ||| איך מכינים אטריות אורז תוכלו לקרוא ולראות אצלנו כאן ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

אטריות אורז ברוטב ירקות עשיר (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים

שדרוג

  • צנוברים

אופן הכנה

  1. להכין את האטריות אורז לפי הוראות היצרן
  2. במחבת עם 2 כפות שמן זית מטגנים את הבצל, גזר ופטריות חתוכות, תוך ערבוב עד שהירקות מתרככים
  3. להמשיך לטגן ותוך ערבוב מוסיפים את שיני השום ולערבב
  4. להוסיף את עלי הקייל, עגבניות, רסק העגבניות, חלב שיבולת שועל (או סויה או קוקוס), ושאר התבלינים
  5. לערבב ולבשל על להבה בינונית 5-6 דקות נוספות עד שכל המצרכים מתמזגים יחד
  6. מסננים את הפסטה המוכנה מהמים (ולא לשטוף את הפסטה)
  7. מערבבים טוב עם רוטב הירקות החם ומגישים
  8. לשדרוג המנה אפשר לפזר מעל כל מנה שמגישים, חופן נדיב של צנוברים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *