חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגיות גרנולה

עוגיות גרנולה בעלות מרקם קראנצ'י ונגיס בזכות שיבולת השועל, האגוזים והזרעים ||| העוגיות בעלות מתיקות טבעית ומאוזנת שמגיעה מהסילאן או סירופ מייפל או אפילו מחית פירות כמו בננה או תפוח-עץ יכולה להשתלב ||| ניתן לשלב שקדים, אגוזי לוז, חמוציות, צימוקים, שוקולד מריר, קוקוס ועוד ||| בהשוואה לעוגיות קלאסיות, הן לרוב מכילות פחות סוכר ומבוססות על רכיבים טבעיים ומזינים ||| בזכות הרכיבים המזינים, הן מתאימות כחטיף משביע לפני אימון או כארוחת בוקר קלה עם קפה או תה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות גרנולה (צילום ממקור לא ידוע ולפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים)

מצרכים (20 עוגיות)

שלבי הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית אפיה עם נייר אפייה
  2. בקערה מערבבים את כל המצרכים לקבלת עיסה אחידה
  3. יוצרים על גבי נייר האפייה 20 עוגיות שטוחות
  4. מכניסים לתנור ואופים במשך 10 דקות בלבד
  5. מכבים את התנור ומשאירים את התבנית עם העוגיות בתנור החם כ-5 דקות נוספות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *