עוגיות גרנולה בעלות מרקם קראנצ'י ונגיס בזכות שיבולת השועל, האגוזים והזרעים ||| העוגיות בעלות מתיקות טבעית ומאוזנת שמגיעה מהסילאן או סירופ מייפל או אפילו מחית פירות כמו בננה או תפוח-עץ יכולה להשתלב ||| ניתן לשלב שקדים, אגוזי לוז, חמוציות, צימוקים, שוקולד מריר, קוקוס ועוד ||| בהשוואה לעוגיות קלאסיות, הן לרוב מכילות פחות סוכר ומבוססות על רכיבים טבעיים ומזינים ||| בזכות הרכיבים המזינים, הן מתאימות כחטיף משביע לפני אימון או כארוחת בוקר קלה עם קפה או תה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (20 עוגיות)
- 2 כוסות שיבולת שועל גסה
- ½ כוס טחינה גולמית
- ½ כוס סילאן
- מעט קִנָּמוֹן
- מעט אגוז מוסקט
- 1 ביצה L
- 2 חלבוני ביצים
- 200 גרם חמוציות ללא סוכר
- 1 כף שבבי קוקוס
- 1 כף שוּמשוֹם (או שֻׁמְשְׁמִין) מלא
- ¼ כפית מלח
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1 כף קמח
שלבי הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית אפיה עם נייר אפייה
- בקערה מערבבים את כל המצרכים לקבלת עיסה אחידה
- יוצרים על גבי נייר האפייה 20 עוגיות שטוחות
- מכניסים לתנור ואופים במשך 10 דקות בלבד
- מכבים את התנור ומשאירים את התבנית עם העוגיות בתנור החם כ-5 דקות נוספות
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…