חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות בקרם גבינה

עוגיות שוקולד צ'יפס מוגזמות ביותר שאי פעם אכלתם או הגשתם ||| כל כך טעימות תודות לשילוב באמצע של גבינת השמנת המתוקה והשוקולד צ'יפס בבצק ||| מתכון לא מסובך אבל עם הרבה מצרכים ושלבי עבודה קלילים שיביאו אותכם לתוצאה המושלמת ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות בקרם גבינה (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (24 עוגיות)

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 175 מעלות. מרפדים תבניות אפייה בנייר אפייה
  2. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מקציפים את גבינת השמנת ואבקת סוכר יחד במהירות בינונית-גבוהה עד לאיחוד יסודי. מצננים את המילוי עד לשימוש (שלב 11)
  3. בקערת מערבל מערבבים את החמאה, סוכר לבן וסוכר חום, 1-2 דקות במהירות בינונית עד לקבלת קרם
  4. מוסיפים את הביצים ותמצית וניל, ומקציפים כ-30 שניות לקבלת תערובת אחידה
  5. בקערה קטנה מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח לקבלת תערובת יבשים אחידה
  6. מוסיפים את תערובת הקמח בהדרגה לתערובת החמאה, תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה, עד לקבלת תערובת אחידה
  7. מקציפים פנימה את השוקולד צ'יפס רק עד לאיחוד
  8. מקררים את הבצק כ- 30 דקות כשהוא עטוף במקרר
  9. השתמשו בכף גדולה והניחו 8 כדורי בצק עוגיות על אחת התבניות המרופדות ברווח של 3 ס"מ זה מזה
  10. משטחים בעדינות כל כדור בצק ע"י לחיצה לקבלת דסקית בקוטר כ-3 ס"מ
  11. שמים 2 כפיות ממלית גבינת השמנת (משלב 2) במרכז כל עוגייה
  12. עוטפים בעדינות את הבצק סביב גבינת השמנת ומעצבים כדור
  13. לוחצים מעט את העוגיות כלפי מטה. טיפ: בזמן העבודה, שמרו את יתרת הבצק והמלית צוננים
  14. ממשיכים לעשות את העוגיות עד שהתבנית מלאה
  15. אופים את המנה הראשונה בתנור 12-14 דקות, עד להזהבה והתייצבות השוליים
  16. מניחים לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה למשך 5 דקות ומעבירים את העוגיות לרשת להצטנן לחלוטין, כ-15 דקות
  17. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק ותערובת גבינת השמנת

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *