חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: ארוחת בוקר עם מקושקשת תפוזים

פרימור והבלוגרית אולגה טוכשר עם הבלוג המרכיב הסודי, מציעים ארוחת בוקר קצת שונה ||| ארוחת בוקר ישראלית קלאסית, עם טוויסט של מקושקשת תפוזים ||| תערובת ביצים מקורית בתוספת מיץ תפוזים, המעניקים לביצים מרקם אוורירי וטעם מפתיעה ||| מתכון פשוט וקל להכנה, מתאים כארוחת בוקר או ערב, לצד בייגל וירקות טריים וכמובן, מיץ תפוזים סחוט טבעי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

ארוחת בוקר עם ביצייה מקושקשת תפוזים (צילום אולגה טוכשר)

מצרכים (לארוחה זוגית)

לביצייה

לטיגון

להגשה

שלבי הכנה

  1. בקערה מערבבים את הביצים עם מיץ התפוזים וטורפים היטב
  2. מחממים מעט שמן במחבת ויוצקים את תערובת הביצים
  3. מטגנים על להבה בינונית תוך שבוחשים בעזרת מרית או כף עץ, כך שהביצים יתבשלו בהדרגה בחתיכות קטנות ולא כחביתה של נתח אחד
  4. מתבלים את הביצים במלח ופלפל וממשיכים לטגן תוך כדי בחישה כמה דקות עד שהמקושקשת יציבה ומקבלת גוון צהוב כהה אבל לא נחרכת
  5. טועמים ומתקנים תיבול במלח ופלפל
  6. חותכים את הירקות לפרוסות בגודל שאוהבים
  7. מחממים את הבייגל או פרוסות לחם טוסט
  8. מגישים לצד כוס מיץ תפוזים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *