פרימור והבלוגרית אולגה טוכשר עם הבלוג המרכיב הסודי, מציעים ארוחת בוקר קצת שונה ||| ארוחת בוקר ישראלית קלאסית, עם טוויסט של מקושקשת תפוזים ||| תערובת ביצים מקורית בתוספת מיץ תפוזים, המעניקים לביצים מרקם אוורירי וטעם מפתיעה ||| מתכון פשוט וקל להכנה, מתאים כארוחת בוקר או ערב, לצד בייגל וירקות טריים וכמובן, מיץ תפוזים סחוט טבעי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (לארוחה זוגית)
לביצייה
- 4 ביצים L
- 2 כפות מיץ תפוזים סחוט טבעי של פרימור
- מלח
- פִּלְפֵּל שחור
לטיגון
- מעט שמן
להגשה
- בייגל טרי או טוסט לחם בריאות
- 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי של פרימור
- 1 מלפפון
- 1 עגבנייה
- 1 פִּלְפֵּל ירוק או אדום או צהוב
שלבי הכנה
- בקערה מערבבים את הביצים עם מיץ התפוזים וטורפים היטב
- מחממים מעט שמן במחבת ויוצקים את תערובת הביצים
- מטגנים על להבה בינונית תוך שבוחשים בעזרת מרית או כף עץ, כך שהביצים יתבשלו בהדרגה בחתיכות קטנות ולא כחביתה של נתח אחד
- מתבלים את הביצים במלח ופלפל וממשיכים לטגן תוך כדי בחישה כמה דקות עד שהמקושקשת יציבה ומקבלת גוון צהוב כהה אבל לא נחרכת
- טועמים ומתקנים תיבול במלח ופלפל
- חותכים את הירקות לפרוסות בגודל שאוהבים
- מחממים את הבייגל או פרוסות לחם טוסט
- מגישים לצד כוס מיץ תפוזים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…