חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט כרובית עשיר

כרובית היא ירק אהוב על רבים וזמין רוב ימות השנה ||| סלט כרובית ותפוזים הוא שילוב מרענן ויצירתי של טעמים ומרקמים ||| מפגש בין פירות הדר עסיסיים לפריכות של הכרובית מציע ניגודיות מפתיעה גם בין החמיצות והמתיקות של התפוזים לבין הטעם העדין והמרקם הקשיח של הכרובית ||| לסלט זה יש רוטב קליל על בסיס שמן זית ועוד והתוצאה היא סלט צבעוני, מזין ומלא ויטמינים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט כרובית עסיסי (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (6 מנות)

לטיגון

לרוטב

להגשה

  • 3 תפוזים קלופים ומפולטים
  • 1 כוס עלי ראשד رشاد (רק התפרחות) או גַּרְגֵּר הנחלים
  • ½ כוס שקדים מקורמלים שבורים גס

שלבי הכנה

  1. הכנת הרוטב: בקערה מערבבים את כל מצרכי הרוטב
  2. מכינים את הסלט: בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק
  3. מפרקים את הכרוביות לפרחים קטנים ומטגנים בשמן עד להזהבה
  4. מסננים ומעבירים לצלחת עם נייר סופג
  5. הרכבת המנה: מסדרים את הכרוביות המטוגנות בצלחת הגשה גדולה
  6. מניחים ביניהן את פלחי התפוזים ויוצקים את הרוטב
  7. מפזרים מעל את עלי הראשד והשקדים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *