חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט חומוס אבוקדו

חקלאי גרנות מציעה מתכון מפתיע למאכל המשלב שני מאכלים אהובים והרבה בריאות ||| עונת האבוקדו בשיאה וזהו זמן טוב לחדש ולגוון את התפריט היומי ולשלב בו את הפרי האהוב ||| שילוב טעמים מפתיע של חומוס עם אבוקדו, קל להכנה ונהדר כמנת ביניים או עיקרית, לניגוב אישי או עם כל המשפחה ||| מתאים לצמחונים, טבעונים ולכוווולם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט חומוס אבוקדו של חקלאי גרנות (צילום הדס ניצן)

מצרכים (4 מנות ראשונות)

אופן הכנה

  1. משרים לילה את גרגרי החומוס בקערית מים בטמפרטורת החדר
  2. מבשלים את גרגרי החומוס במים עד לריכוך מוחלט
  3. טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם מיץ הלימון
  4. מוסיפים את האבוקדו הבשל, פלפל חריף, כוסברה ושמן זית
  5. מוזגים לקערה בתנועת ניגוב ומקשטים עם שמן זית וכמה גרגרי חומוס

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *