חקלאי גרנות מציעה מתכון מפתיע למאכל המשלב שני מאכלים אהובים והרבה בריאות ||| עונת האבוקדו בשיאה וזהו זמן טוב לחדש ולגוון את התפריט היומי ולשלב בו את הפרי האהוב ||| שילוב טעמים מפתיע של חומוס עם אבוקדו, קל להכנה ונהדר כמנת ביניים או עיקרית, לניגוב אישי או עם כל המשפחה ||| מתאים לצמחונים, טבעונים ולכוווולם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (4 מנות ראשונות)
- 1 אבוקדו מוכן חקלאי גרנות
- 350 גרם גרגרי חומוס
- 2 כפיות מיץ לימון
- 1/4 כפית פלפל חריף
- 1/4 כוס כוסברה
- 2 כפיות שמן זית
אופן הכנה
- משרים לילה את גרגרי החומוס בקערית מים בטמפרטורת החדר
- מבשלים את גרגרי החומוס במים עד לריכוך מוחלט
- טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם מיץ הלימון
- מוסיפים את האבוקדו הבשל, פלפל חריף, כוסברה ושמן זית
- מוזגים לקערה בתנועת ניגוב ומקשטים עם שמן זית וכמה גרגרי חומוס
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון