חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: כדורי תפוחי אדמה ברוטב שמנת

תפוחי אדמה בצורת הגשה קצת שונה ובטעם מעלף ||| כדורי תפוחי אדמה עשירים בתיבול ובטעמים לא שגרתיים ||| מגוון המרכיבים יגוון את הטעמים ויעשיר את החוויה בכל ביס ובכל כדור של תפוד ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

כדורי תפוחי אדמה מתובלים (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (5 מנות)

  • 5 תפוח אדמה בינוניים
  • 250 גרם פטריות שמפיניון, פרוסות
  • 1 כף פתיתי טונה
  • 3 גבעולי טימין – העלים בלבד
  • 2 שיני שום מעוכות

אופן הכנה

  1. בעזרת כף פריזיאן קורצים כדורים מתפוחי אדמה
  2. הערה – העצלנים יכולים לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות (במקום כדורים)
  3. במחבת כבדה מחממים שמן זית וחמאה ומטגנים את הכדורים עד שהם זהובים ורכים
  4. מוסיפים את הפטריות ואת השום ומטגנים עוד כ-3 דקות
  5. מוסיפים טימין, פטרוזיליה, טונה ושמנת ומסמיכים יחד
  6. מתבלים בפלפל ומלח
  7. מפזרים פרמז'ן ומגישים מיד

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *