תפוחי אדמה בצורת הגשה קצת שונה ובטעם מעלף ||| כדורי תפוחי אדמה עשירים בתיבול ובטעמים לא שגרתיים ||| מגוון המרכיבים יגוון את הטעמים ויעשיר את החוויה בכל ביס ובכל כדור של תפוד ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (5 מנות)
- 5 תפוח אדמה בינוניים
- 250 גרם פטריות שמפיניון, פרוסות
- 1 כף פתיתי טונה
- 3 גבעולי טימין – העלים בלבד
- 2 שיני שום מעוכות
- 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה דק
- 2 כפות שמן זית
- 50 גרם חמאה
- 250 מ”ל שמנת מתוקה
- 30-50 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
- מלח
- פלפל שחור, טחון דק
אופן הכנה
- בעזרת כף פריזיאן קורצים כדורים מתפוחי אדמה
- הערה – העצלנים יכולים לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות (במקום כדורים)
- במחבת כבדה מחממים שמן זית וחמאה ומטגנים את הכדורים עד שהם זהובים ורכים
- מוסיפים את הפטריות ואת השום ומטגנים עוד כ-3 דקות
- מוסיפים טימין, פטרוזיליה, טונה ושמנת ומסמיכים יחד
- מתבלים בפלפל ומלח
- מפזרים פרמז'ן ומגישים מיד
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון