חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: לזניה חצילים צמחונית וללא גלוטן Melanzani Lasagne

לזניה צמחונית, דלת שומן ופופולרית בקרב צעירים ומבוגרים ||| מתכון נהדר לנמנעים מגלוטן שאוהבים גבינות וטעמים איכותיים ||| שילוב ים תיכוני מנצח של חצילים, עגבניות, מוצרלה ופרמז'ן ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

לזאניה חצילים ללא גלוטן (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים (2 מנות)

אופן הכנה

  1. שוטפים את החצילים וחותכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  2. מניחים על תבנית אפייה ומפזרים הרבה מלח, למשך 1/2 שעה לניקוז נוזלים
  3. במחבת עם שמן זית צורבים מעט את העגבניות
  4. חותכים את המוצרלה לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
  5. שוטפים את המלח מהחצילים ומשחימים את החצילים במחבת עם שמן זית
  6. מרפדים תבנית חסינת אש בפרוסות חצילים ומפזרים שכבת פרמז'ן
  7. מכסים בשכבה של חציל ומוצרלה, ראגו עגבניות ובזיליקום
  8. מסיימים עם שכבת ראגו עגבניות
  9. מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים במשך כ- 30 דקות
  10. מצננים ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *